12 Jaar geleden zag mijn leven er totaal anders uit

12 Jaar geleden zag mijn leven er totaal anders uit, getrouwd, 3 kinderen,vrienden, maar verder zonder echte inhoud, leeg.

Na een verhuizing kwamen we mensen op ons pad die langzaam de verandering in gang zetten. 9 Jaar geleden ben ik een Alpha cursus gaan doen, omdat ik toch nieuwsgierig was geworden in het christelijk geloof. Hier heb ik veel kunnen vragen en geleerd en naar andere geluisterd. En ben ik gaan geloven in iets wat je niet zag, maar ik was overtuigd geraakt dat het er was, en ben het gaan zien.

Leven is zeker veranderd, de eerste 3, getrouwd, de kinderen, en vrienden, zijn er nog steeds, maar nu met inhoud. In de jaren hier opvolgend zijn er een paar tegenslagen geweest, overlijden van ouders, werkeloosheid en ziekte. Maar ik voelde me gedragen in de slechte periodes en kregen kracht om deze tegenslagen te kunnen handelen. Zonder geloof was dit zeker anders gegaan. Verdriet blijft er nog steeds, maar je gaat er anders mee om.

Ik wens iedereen toe om dit kado te willen zien en te openen.

Lees hier het oorspronkelijke artikel op mystory.me.

Wat betekent het om je naaste lief te hebben? (English)

What does it mean to love your neighbor? Love your neighbor.…

De strijd overwinnen

Werd Jezus ooit boos ?

Jezus Had Ook Gespannen Relaties

Jesus had strained relationships, too. We were thinking about…