Informatie Kracht om te Veranderen Website

De meeste verhalen/video’s die u vindt op deze website zijn elders te vinden op internet en zijn daarom openbaar toegankelijk. Vrijwel altijd linken wij naar het adres waar deze content staat.

Indien vereist voor sommige niet openbare content, dan vragen wij vooraf toestemming. Mocht u content vinden waarvoor geen toestemming is gegeven of die onbetrouwbaar is, laat het ons dan z.s.m. weten dan zullen wij deze verwijderen.

Wil je contact met ons opnemen?

Dat kan uiteraard! Graag verwijzen wij u naar onze privacy verklaring waar onze contactgegevens staan, of u kunt ons mailen op [email protected] als u vragen of opmerkingen heeft over onze geplaatste artikelen. Mocht u geraakt zijn door onze content, dan kunt met behulp van de volgende knoppen in contact met ons komen:

Ik wil meedoen

Ik wil een gesprek

Misschien bid je zelf weleens of misschien heb je er geen ervaring mee. Zelf hebben wij ervaren dat bidden een belangrijk onderdeel is voor een veranderd leven. Ook hebben we gemerkt dat samen bidden veel krachtiger is dan als wanneer je dat alleen doet. Ben je op zoek naar iemand die voor of met je wil bidden? Laat het ons weten!

Ik wil gebed

[contact-form-7 id=”2344″ title=”Ik wil een gesprek”]

[contact-form-7 id=”2345″ title=”Ik wil meedoen”]

[contact-form-7 id=”2335″ title=”Ik wil gebed”]

Gratis boek over verandering?

Ben je benieuwd naar het boek? Haal hem dan op bij één van de onderstaande boekhandels bij jou in de buurt:

Christelijke Boekhandel Alkmaar
Laat 111
1811 ED Alkmaar

Het Goede Boek
Marktplein 87
1721 CK Broek op Langedijk

Christelijke Boekshop de Oase
Johannes Poststraat 58
1624 CD Hoorn

Boekwinkel Immanuël
Kerkstraat 4
1521 JN Wormerveer

Sample Downloaden

Gratis boek over verandering?

 

Speciaal voor jou heeft Kracht om te Veranderen een boek samengesteld met verhalen over verandering. Verhalen van mensen die wonen in Alkmaar en omgeving!

Ben je benieuwd naar het boek? Ga het dan gratis ophalen bij een boekhandel bij je in de buurt (Alkmaar e.o). Wil je eerst een kijkje nemen in het boek? Download gratis een sample.