Promotieafbeelding schattenjacht

Wil je €1.000 winnen? Doe mee met de schattenjacht. Los alle puzzels op in de gratis Parel van Grote Waarde app om erachter te komen waar in Alkmaar de prijs verscholen ligt.

Ga naar https://schattenjacht.web.app. Kies “Sta toe” voor “Locatievoorzieningen” want anders werkt de app niet.

Omdat deze app nu een webversie is, voeg hem toe aan je homescherm om hem makkelijker te kunnen gebruiken. dat doe je zo:

Voor Apple: Tik op het deel-icoon (doos met pijl icoontje) op het scherm (deze staat óf bovenaan óf onderaan). Blijf scrollen naar beneden in de lijst met keuzes en tik op “Voeg toe aan beginscherm”.

Voor Android: Tik op de drie stippen rechtsboven in de hoek om het menu te openen. Tik op “Voeg toe aan beginscherm”.

De app verschijnt nu op je startscherm als Smiley icoon en werkt net als andere apps.

De app wordt binnenkort beschikbaar in de Google Play Store en Apple App Store. Als je een voorsprong wilt kan je ook de webversie gebruiken. Je feedback wordt zeker dan erg gewaardeerd, dit helpt ons om de app en de schattenjacht te verbeteren.

De eerste keer dat je de app opent doorloop je de introductie. Daarna kies je “Maak een account aan” en vul je de vereiste informatie in.

De app is ontwikkeld door een zusterorganisatie van Kracht om te Veranderen.

Voor vragen, suggesties, feedback en hulp kan je contact opnemen met [email protected].

Er zijn een aantal puzzels waarvoor je op een specifieke plek moet zijn. Dit geeft de app zelf aan. Verder kan de app overal gebruikt worden mits je een internetverbinding hebt.

Het idee is dat het ongeveer 2,5 jaar duurt om er helemaal doorheen te komen. In die tijd wordt de rest van de puzzels aan de app toegevoegd.

Deze naam komt uit een kort verhaal dat al meer dan 2000 jaar oud is. De verteller, Jezus, zei: “Het Koninkrijk van de hemel is gelijk aan een koopman die mooie parels zoekt. Toen hij één parel van grote waarde gevonden had, ging hij heen en verkocht alles wat hij had, en hij kocht hem.” (Mattheüs 13.45-46) Jezus zegt hiermee dat er maar één ding in het leven is wat meer waarde heeft dan al het andere samen; dat is een leven in Gods koninkrijk. Dit is een leven waar God “Koning” is over ons zodat we Zijn wil doen en Hij ons leidt en beschermt. Door Jezus te volgen en in Hem te geloven kunnen wij in Gods hemelse koninkrijk leven, nu en in de eeuwigheid.

Ook hiervoor kan je voorlopig contact opnemen met [email protected].