Wie zit er achter Kracht om te Veranderen?

Kracht om te veranderen is een initiatief van een groep mensen uit verschillende kerken uit Alkmaar e.o. die al hun plaatsgenoten willen helpen de levensveranderende kracht van de liefde van God te ervaren.

Wij hebben zelf ook ondervonden dat Gods levensveranderende boodschap in de bijbel te vinden is. Je leven écht veranderen valt niet mee. We willen wel, maar de kracht ontbreekt ons.

Jezus vertelt ons dat God iedereen uitnodigt voor een veranderd leven! Wat stuk is op aarde en in dit leven wil God veranderen. Jezus zelf ging door een zware tijd van verdrukking, maar hij overwon het kwaad en de dood door drie dagen later op te staan. Hij liet de kracht voor verandering écht zien!
Ook wij mogen delen in de overwinning en het nieuwe leven van Jezus, dat is de uitnodiging!

Maar God dwingt niemand. Je mag zelf reageren op zijn uitnodiging. En, als je op hem vertrouwt en in hem gelooft, kan je Gods liefde en kracht om te veranderen ervaren. Wil je hier meer over weten? Wij staan voor je klaar!

Informatie Kracht om te Veranderen Website

De meeste verhalen/video’s die u vindt op deze website zijn elders te vinden op internet en zijn daarom openbaar toegankelijk. Vrijwel altijd linken wij naar het adres waar deze content staat.

Indien vereist voor sommige niet openbare content, dan vragen wij vooraf toestemming. Mocht u content vinden waarvoor geen toestemming is gegeven of die onbetrouwbaar is, laat het ons dan weten.

Wil je contact met ons opnemen?

Dat kan uiteraard! Graag verwijzen wij u naar onze privacy verklaring waar onze contactgegevens staan, of u kunt ons mailen op [email protected] als u vragen of opmerkingen heeft over onze geplaatste artikelen. Mocht u geraakt zijn door onze content, dan kunt met behulp van de volgende knoppen in contact met ons komen:

Ik wil meedoen

Ik wil een gesprek

Misschien bid je zelf weleens of misschien heb je er geen ervaring mee. Zelf hebben wij ervaren dat bidden een belangrijk onderdeel is voor een veranderd leven. Ook hebben we gemerkt dat samen bidden veel krachtiger is dan als wanneer je dat alleen doet. Ben je op zoek naar iemand die voor of met je wil bidden? Laat het ons weten!

Ik wil gebed

[contact-form-7 id=”2344″ title=”Ik wil een gesprek”]

[contact-form-7 id=”2345″ title=”Ik wil meedoen”]

[contact-form-7 id=”2335″ title=”Ik wil gebed”]

Gratis boek over verandering?

Ben je benieuwd naar het boek? Haal hem dan op bij één van de onderstaande boekhandels bij jou in de buurt:

Christelijke Boekhandel Alkmaar
Laat 111
1811 ED Alkmaar

Het Goede Boek
Marktplein 87
1721 CK Broek op Langedijk

Christelijke Boekshop de Oase
Johannes Poststraat 58
1624 CD Hoorn

Boekwinkel Immanuël
Kerkstraat 4
1521 JN Wormerveer

Sample Downloaden

Gratis boek over verandering?

 

Speciaal voor jou heeft Kracht om te Veranderen een boek samengesteld met verhalen over verandering. Verhalen van mensen die wonen in Alkmaar en omgeving!

Ben je benieuwd naar het boek? Ga het dan gratis ophalen bij een boekhandel bij je in de buurt (Alkmaar e.o). Wil je eerst een kijkje nemen in het boek? Download gratis een sample.